Menu
 
A+ A A-
Moyata vechna proletМоята вечна пролет
Ширинай Досова

 

„Отдавна Ти, Господи, си основал земята и дело на Твоите ръце са небесата. Те ще изчезнат, а Ти ще пребъдваш. Да! Те всички ще овехтеят като дреха; като облекло ще ги смениш и ще бъдат изменени. Но Ти си същият и Твоите години няма да се свършат" (Пс. 102:25-27)

  

ОПИСАНИЕ

M-shirinayВ нашия свят всичко е непостоянно и променящо се. Едно поколение си отива, друго се ражда и сякаш няма нищо постоянно, стабилно, нищо, на което да можеш да се опреш, върху което да можеш да изграждаш живота си. Но съществува Онзи, Който стои над пространството и времето, Онзи Който е неизменен. Той не е само над света и извън света – Той е тук и сега.

Той е с всеки един от нас във всяка точка от пространството и всеки момент от времето. Той е дошъл на земята. Тогава по непостижим начин вечното се съединява в Него с временното. „Словото стана плът и живя между нас" (Йоан 1:14). Той идва, за да освети със Себе Си нашия суетен живот, да го възвиси, да го изпълни с ново съдържание, да му придаде цел и смисъл.

И ние можем да четем за Него не само в Евангелията. Можем да открием присъствието Му в нашия живот, като общуваме с Него, като виждаме Неговото участие в скърбите и радостите на човека. За да потвърдя тази истина, искам да разкажа за своята съдба и на онези хора, с които ме свърза животът.

ЧЕТИ ОТКЪС ОНЛАЙН

buy КУПИ

buyКупете само за
10.00 лв.

Условия за доставка
и плащане

За да закупите изданието, попълнете формата отдясно и изпратете сумата с пощенски запис на адрес:
Фондация „Светлина на Балканите", п.к. 33 СОФИЯ 1336. Получател: Мариана Василева Пеянска.
Освен посочената цена, необходимо е да заплатите още два лева за пощенски разходи (ако поръчате повече издания - плюс още по един лев за всяко следващо). Например за три издания крайната цена ще бъде сумата от цените на продуктите плюс четири лева.

Закупуване на още издания

Във формата отдясно сложете отметка до продуктите, които искате да добавите в поръчката си. Разгледайте ги в изскачащ прозорец тук:

Mozhe li lyubovta da bade gryah-0

Moyata vechna prolet-1

Zhenata-vrushtane kum sushtnostta-0

Bez Boga v sveta-K Roy-0

Bozhiyat izbor za spasenie-0

Paradoksat-na-lyubovta-0

Prozoretz-komplekt-0

Patechka-komplekt-0

Ptichkitet-0

Vladi-0

 

За да Ви доставим изданието, попълнете
необходимата информация и натиснете "Изпрати":


Вашето име:*
E-mail:*
Телефон:*
Адрес за доставка:*
Данни за фактура (ако ви е нужна):
Купете още:
 

След като изпратите формата, ще се свържем с Вас на посочения телефон възможно най-скоро, за да уточним доставката.
Ако харесате още от изданията ни на други страници от сайта, можете да ги поръчате, като попълните съответната им форма. Направените в един и същ ден поръчки ще ви бъдат изпратени с една доставка.За въпроси и допълнителна информация обадeте се на 0888 32 17 04.

Всички книги

Пожертвования

Можете да подпомогнете

дейността ни:

donate-button

За връзка с нас:

„СВЕТЛИНА НА БАЛКАНИТЕ"
1373 София, жк „Западен парк"
офис-сграда до бл. 71
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
© ФСнБ, 2017