Menu
 
A+ A A-
Moyata vechna proletМоята вечна пролет
Ширинай Досова
buyКупете само за
5.00 лв.

  

 

M-shirinayВ нашия свят всичко е непостоянно и променящо се. Едно поколение си отива, друго се ражда и сякаш няма нищо постоянно, стабилно, нищо, на което да можеш да се опреш, върху което да можеш да изграждаш живота си. Но съществува Онзи, Който стои над пространството и времето, Онзи Който е неизменен. Той не е само над света и извън света – Той е тук и сега.

Той е с всеки един от нас във всяка точка от пространството и всеки момент от времето. Той е дошъл на земята. Тогава по непостижим начин вечното се съединява в Него с временното. „Словото стана плът и живя между нас" (Йоан 1:14). Той идва, за да освети със Себе Си нашия суетен живот, да го възвиси, да го изпълни с ново съдържание, да му придаде цел и смисъл.

И ние можем да четем за Него не само в Евангелията. Можем да открием присъствието Му в нашия живот, като общуваме с Него, като виждаме Неговото участие в скърбите и радостите на човека. За да потвърдя тази истина, искам да разкажа за своята съдба и на онези хора, с които ме свърза животът.

 

Всички книги

Пожертвования

Можете да подпомогнете

дейността ни:

donate-button

За връзка с нас:

„СВЕТЛИНА НА БАЛКАНИТЕ"
1373 София, жк „Западен парк"
офис-сграда до бл. 71
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
© ФСнБ, 2017