Menu
 
A+ A A-
Deynosti-3Просветителска дейностBibliomobil
 

Мобилната БИБЛИОтека бe организирана като част от дейността на фондация "Светлина на Балканите" в края на 2010 г. и започна своите редовни пътувания през Рождествените празници на същата година. През 2014 г. автобуcът бе продаден поради скъпата подръжка, но имаме намерение проектът да продължи в по-малък мащаб.

Bibliomobil-1
В мобилната ни БИБЛИОтека се предлагат:
- Картинна галерия (картини със сюжети от Библията).
- Мултимедия (библейски анимации и филми, библейски софтуер, библейска информация в интернет).
- Библейски беседи от квалифициран богослов.
- Човешката история в светлината на Библията.
- Книги и списания.

Bezhantzi-2Фондацията организира и курсове по изучаване на български език за сирийски бежанци. От януари 2014 г. в продължение на няколко месеца наши сътрудници и доброволци студенти по филология преподаваха български език за сирийски бежанци с цел по-бърза адаптация и намиране на работа в България. 

1-yuni-1Регулярно организираме куклен театър и театрални постановки с цел популяризиране на християнски ценности и морал в училища, детски градини и сиропиталища.

Gay-pride

 

 

Като фондация участваме в обществено значими мероприятия като например гей-прайдовете с цел противопоставяне и разясняване на хората дълбочината на този проблем и ужасяващи последствия за семейството и обществото ни.

Kontzert

 

Unibit-3

 

Канени сме на различни форуми, за да изнесем концерти със сътрудници и доброволци към фондацията, много от които са професионални певци и музиканти.

Пожертвования

Можете да подпомогнете

дейността ни:

donate-button

За връзка с нас:

„СВЕТЛИНА НА БАЛКАНИТЕ"
1373 София, жк „Западен парк"
офис-сграда до бл. 71
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
© ФСнБ, 2017