Menu
 
A+ A A-

IMG 9851Невръстните изпълнители от детската музикална група при фондацията пяха „Чуй как пеят птичките“ и „Кой направи небето и земята?“ за възхвала на нашия небесен Баща.
След кукления театър имаше викторина с раздаване на награди за правилно отговорилите деца. Наградата беше книгата "В страната на слънцето" – луксозно детско издание на фондацията. Имаше и много други игри с награди. Децата се включваха ентусиазирано, подкрепяни от своите родители.
Имаше много глъчка и надпревара в спортните игри, организирани от батковците–сътрудници на фондацията. Такова оживление и смях в тази градинка едва ли се помни! Толкова много млади семейства, деца и колички! За по-големите предимно момичета беше организиран кът „Ръчен труд“. „Сръчният“ труд беше по темата на кукления театър. Децата правиха картички с пчелички, мишки, жабки, рибки и котки. Сътрудниците на фондацията се запознаваха с децата и ги приканваха да се включват.
IMG 9513Идваха постоянно нови деца и то не сами, но с родителите или бабите си, които също се включиха и правиха с децата картички с животни. Децата бяха насърчавани да подарят тези картички на майките си, които са им дали живот, и да благодарят на Бога, че са живи и здрави.
Пред събралото се множество се анонсира периодичният съботен клуб „Пътечка“ в сградата на фондацията в кв. Западен парк, на чиито сбирки децата се обучават на Десетте Божии заповеди, на рисуване, пеене и на различни сръчности.
IMG 9551Децата от 6 до 12 години и техните родители бяха поканени да се включат в организирания детски лагер под надслов „Островът на откритията“ (от 10-ти до 16-ти юли) в екохотел „Здравец“ в красивата планина над Пловдив.
И, разбира се, бяха раздадени стотици списания Пътечка, както и други издания на фондация „Светлина на Балканите.“


Пожертвования

Можете да подпомогнете

дейността ни:

donate-button

За връзка с нас:

„СВЕТЛИНА НА БАЛКАНИТЕ"
1373 София, жк „Западен парк"
офис-сграда до бл. 71
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
© ФСнБ, 2017